Cloud diensten

Microsoft Azure Cloud Services

Geen kosten op voorhand, betaal enkel voor wat je effectief gebruikt !

Microsoft Azure biedt een steeds grotere waaier van cloud oplossingen met een ongekende capaciteit aan resources en garanties. Door van deze cloud diensten gebruik te maken, hebt u steeds beschikking over de krachtigste state-of-the-art infrastructuur en kan u toepassingen bouwen die steeds en overal voor u ter beschikking zijn.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de aanschaf van dure server hardware of over defecten. U gebruikt wat u nodig hebt, en betaald enkel wat u gebruikt. Hebt u acuut nood aan  meer resources, dan verhogen we ze gewoon. Is de nood over, dan verminderen we ze terug. Hebt u bepaalde diensten niet meer nodig, schakelt u ze gewoon uit en u hoeft er ook niet meer voor te betalen. De facturatie gebeurd maandelijks.

Wij zijn gecertificeerd door Microsoft voor het bouwen, voor het onderhoud en het beheer van uw Azure Cloud omgeving en zorgen voor een naadloze integratie met uw eigen netwerk omgeving.

Lees meer: Microsoft Azure Cloud Services

VOIP telefonie

Met onze VOIP telefonie oplossing, hebt u uw eigen centrale in de cloud, kan je je telefoontoestellen aansluiten op je centrale via het internet, kan je gebruik maken van de softphone app op je smartphone en ben je eender waar en wanneer online beschikbaar.

Voip Telefonie

Lees meer: VOIP telefonie