Acer Advantage

AcerAdvantage Warranty Pack 3 jaarRegistreer hier uw AcerAdvantage garantie uitbreiding (u dient deze eerst aan te schaffen en te registreren binnen 90 dagen na aankoop van een Acer product)

AcerAdvantage is een Benelux programma dat u kunt aanschaffen bij Acer-producten zoals Notebooks, Personal Computers, LCD-monitoren, Projectoren, Servers en Disk Arrays.

Het programma biedt voor de verschillende producten een garantie-uitbreiding van drie jaar met verschillende implementatiemogelijkheden,(Afhankelijk van het gekozen product en garantie-uitbreiding: check de specfieke pagina's per productgroep voor meer details) zoals: service bij Acer-reparatiecentra of on-site bij de klant, met responsetijden die variëren van 4 uur tot 2 dagen, dekking van 5 tot 7 dagen per week en van 9 tot 24 uur per dag, snelle reparatietijden via het AcerAdvantage geprivilegieerde klantenprogramma en tijdelijke vervangende apparatuur om de maximale beschikbaarheid van het aangekochte product te garanderen.

Bovendien geeft het u een serie extra voordelen zoals gratis reparaties bij ongevalschade (notebooks) en een prioriteitsreparatie binnen 5 werkdagen, recht op technische ondersteuning per telefoon, fax of on-line gedurende de volledige looptijd van de uitgebreide garantie (excl. telefoonkosten) en de kans om, rechtstreeks via Acer, een reservebatterij (notebooks) aan te schaffen met dertig procent korting.

Met het AcerAdvantage-programma willen we u ervan verzekeren dat u drie tot vijf jaar lang altijd kunt rekenen op toegewijde en tijdige service in elk EEG-land en zo optimaal gebruik kunt maken van het door u aangeschafte product.

Wanneer u het AcerAdvantage-programma aanschaft bij een Acer-product dan kunt u uw contract activeren via de website www.AcerAdvantage.com of door te bellen met het nationale Call Center. Vervolgens dient u met behulp van de bij het AcerAdvantage-boekje meegeleverde envelop het ondertekende registratieformulier op te sturen, samen met een kopie van het aankoopbewijs. Acer stuurt u hierna een kopie van het Garantie “Uitbreidingscertificaat” met daarop alle productidentificatie-informatie.
Garantie-uitbreidingen, Gepersonaliseerde Diensten en Call Centers maken alle deel uit van de geïntegreerde “Klantenservice” strategie die Acer succesvol implementeert in de markt om haar klantrelaties te consolideren en een uniek CRM (Customer Relationship Management) beleid op Europees niveau te ontwikkelen.

Uw werk verdient bescherming en Acer biedt u de kans onze producten doorlopend te blijven gebruiken met AcerAdvantage garantie-uitbreiding.

De kostprijs bedraagt

  • 100 euro incl btw voor een AcerAdvantage New Edition*

*AcerAdvantage New Edition Warranty upgrade tot 3 jaar pick up & delivery inclusief accidental damage insurance in Benelux

Neem contact met ons op om de AcerAdvantage New Edition te bestellen...

Al onze prijzen zijn incl btw, recupel, reprobel en bebat en kunnen worden gezwijzigd zonder voorafgaand bericht.

Zoek